Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013

0

Τελικα βρε Ελληνάρα...

Τελικα βρε ελληναρα ,εσυ απογονε του σωκρατη,του πρωτου δημοκρατικου πολιτευματος,εσυ που εδωσες το φως στους αλλους λαους...μαλλον εχεις περασμενη στο ασυνειδητο σου τη δουλοπρεπεια 400 ετων σκλαβιας απο τους γειτονες σου τους τουρκους..μαλλον εχεις αποχαυνωθει απο τη μικροτητα σου απεναντι στους προγονους σου,δε εχεισ κρατησει κανενα γονιδιακο η ηθικό προτέρημα τους..
Εχεις σκυψει το κεφάλι ,εχεις καμπουριάσει μαλλον..απέναντι στο ξενοφερτο μνημόνιο και τους πολιτικους που υπηρετουν ξενα συμφεροντα,ολους αυτους που καταστρεφουν κ ρημαζουν τη χωρα σου,εχεις μαζευτει σα το σκουληκι κ περιμενεις και ελπιζεις μη σε πατησουν κι αλλο...
Καμια αντιδραση...ψήφισες αυτους που σε κλεψανε για να τιμωρησουν τους εαυτους τους ..που εφεραν τη ελλαδα σε αυτο το χαλι,δεχτηκες τις παροτρυνσεις και συμβουλες στη ελευθερη ψηφος σου των γερμανων,τους ξανακανες το χατηρι..και περιμενεις απο ατομα των ετησιων εισοδηματων των 100.000 ευρω και πλεον να σε σωσουν..
Νομίζεις πως εισαι ελευθερος και αξιοπρεπης ενω ξεσκιζονται τα ανθρωπινα δικαιωματα στο όνομα της δημοκρατιας..δέχεσαι τη βιαιη πτωχευση που σου επιβλήθηκε και εχεις πεσει τοσο  ηθικά,ωστε  δε τολμας να κουνηθεις..
Τελικα βρε ελληναρα  καταφεραν να σε εξαθλιωσουν απο ολες τις πλευρες..και τωρα μαλιστα αφου σε εφεραν εκει που ηθελαν...ετοιμαζονται να ασελγησουν πανω σου και σε οτι απεμεινε στον πλουτο της χωρας σου..καλα τοση δουλοπρεπεια?ουτε καν ενα δυνατο συλλαλητηριο,μια συγκεντρωση?
Τελικα ρε ελληναρα δε εχει μεινει τιποτα ορθιο στη ψυχη σου?Να ορθωσεις καποιο αναστημα .στους ..βαρβαρους..οπως εκανες παλια?
3500. αυτοκτονιες,αληθινή γενοκτονια,στο ονομα της... δημοκρατικής ευρώπης,οι νεοι φευγουν μαζικα σε αλλες χωρες προσπαθωντας να ζησουν,να ξαναχτισουν τα ονειρα που τους στερησαν αυτοι που ψηφισες,ονειρα απλα,οπως αξιοπρεπη ζωη και οικογενεια..μην αντεχωντας αλλο αυτο το εξευτελισμο,εκατομυρρια συνανθρωποι σου δε κοιμουνται λογω χρεων και αγχους για το πως θα πληρωσουν τα χαρατσια,αλλοι δε εχουν να φανε,να παρουν τα φαρμακα τους,οι συνταξιουχοι τα χουν χασει,βλεποντας κοπους κ βασανα μιας ζωης  και κεκτημενα δικαιωματα να εξανεμιζονται,ολη η χωρα τελει υπο καθεστως καταθλιψης κι εξαθλίωσης..
Τελικα ρε ελληναρα τι αλλο χρειαζεσαι να αντιδρασεις?Να βγεις απο το σπιτι σου που πληρωνεις ενοικιο,να αφησεις τη τηλεοραση και τα τουρκικα σηριαλ..-αν ειναι δυνατον...τετοια καταντεια- που σε αποχαυνωνουν προσφεροντας σου ζωη που δε θα ζησεις ποτε..Να αφησεις τις ταδε αντιμνημονιακες ειδησεις που ακους περιμενοντας απο τους δημοσιογραφους να επαναστατησουν κ να σε σωσουν..η απλα ελπιζοντας να ακουσεις καποια λογια δικαιοσυνης για το δραμα που ζεις ,να αισθανθεις λιγο καλα...
Τελικα βρε ελληναρα αν δε συνηδητοποιήσεις που βρισκεσαι,και σε τι παιχνίδι σε εχουν πεταξει,και αν δε αισθανθεις κ ο τελευταιος απο σενα ότι εισαι υπαιτιος για αυτη τη κατασταση ,τοτε τα χειροτερα ερχονται..
Να αφησεις τους κοματικους οπαδισμους και να κοιταξεις να αντιδρασεις,να σηκωσεις επιτελους κεφαλι και να αισθανθεις ελευθερος στη πολυαγαπημενη αυτη χωρα που ζεις ,να παρεις πισω τη χαμενη .ξεπουλημενη απο αλλους,περηφανεια.,να θυμηθεις το παρελθον σου,να ατενισεις το μελλον σου και αυτο των παιδιων σου,να πιστεψεις στη δυναμη του λαου σου που καταντησε να φοβαται τους πολιτικους αντι να φοβουνται αυτοι εσενα..,και να φωναξεις στον εαυτο σου ,φτανει πια.Μόνος μου θα σωθω και θα σωσω και το κοσμο..



ΠΗΓΗ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου